OVER ONS

Wij maken graag tijd voor u vrij!

Over Hand Vol Liefde

Hand vol liefde B.V. levert zorg op maat aan al haar cliënten! Wij zijn een groeiende thuiszorgorganisatie gevestigd in Amsterdam. Hand vol liefde B.V. heeft oog voor de multiculturele samenleving en heeft hierdoor ook een breed cliëntennetwerk. Onze zorgprofessionals hebben respect voor ieders cultuur, religie en levensbeschouwing.

Bij Thuiszorg Hand vol liefde B.V. kunt u rekenen op cliëntgerichte zorg. Bij aanmelding zet Hand vol liefde B.V. de zorg, binnen 24 uur in. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar. Onze zorgprofessionals staan direct voor u klaar. Betrokkenheid, betrouwbaarheid en kwaliteit voor de cliënten vinden we belangrijk. Iedereen die zorg nodig heeft, is van harte welkom bij Hand vol liefde B.V.

Visie

Hand vol liefde B.V. waarborgt het verlenen van kwalitatief hoogwaardige zorg bij alle levensfasen van haar cliënten. Hoge mate van betrokkenheid en respect voor de cliënt staan hierbij centraal. Bovendien is Hand vol liefde B.V. betrokken bij de ontwikkelingen in de maatschappij.

We conformeren ons aan geldende wet- en regelgeving en werken constructief samen met partners in de zorg. Om onze visie te verwezenlijken, besteden wij maximale aandacht aan de kwaliteit van de zorg. We werken vanuit een bedrijfsmatig ingerichte organisatie, waarin deskundige en medewerkers een kern rol vervullen.

Missie

Het is onze missie om u zo comfortabel mogelijk te laten voelen tijdens de zorgverlening. Wij zijn er voor ouderen van alle culturen en achtergronden. Wij streven naar een optimale groei binnen het bedrijf. Handvol liefde B.V. onderscheidt zich van andere zorgaanbieders door de wensen van de cliënt centraal te stellen, rekening houdend met de eisen van de overheid.

TOP